Ето кои са филмите, които задължително трябва да гледаме през ноември. Всеки един от тях има своя 

Brooklyn

Филмът разказва историята на момиче разкъсано между две държави – САЩ и Ирландия, и между двама мъже. Според "The Telegraph", адаптацията на Ник Хорнби е "нещо близо до вълшебство". Нямаме търпение да видим дали това е така.

Carol

Адаптиран по романа на Патриша Хайсмит, "Цената на солта", филмът ще ви запознае с една история за любов, която ще ви разтърси.

The Hunger Games: Mockingjay, част втора

През ноември излиза четвъртият и последен филм от поредицата на Сюзан Колинс. "Игрите на глада" развълнува милиони читатели по света, а актрисата Дженифър Лоурънс се превърна в пример за подражание. Остава само да видим как ще завърши историята на Катнис Евърдийн.

Love

Провокативна история за една любов, която далеч не влиза в рамките на очакваното. Макар и със смесени критики, Love със сигурност носи нещо специално в себе си.

Trumbo

Филмът проследява живота на сценариста Долтън Тръмбо, който бива един от най-известните пишещи за Холивуд през 50-те, докато не влиза в черния списък, заради политическите си обеждения.

Room

Сурова, но смела и незабаравима история, която ще ви накара да повярвате, че човешкият дух не познава ограничения щом има вяра.

Janis: Little Girl Blue

За всеки почитател на музикалната история определено препоръчваме биографичния филм за живота на легендата Джанис Джоплин.

Secret in their Eyes

Secret in their Eyes е криминален трилър, който ще ви накара да настръхнете. Римейк на аржентинския филм, който през 2009 г. печели Оскар за чуждестранен филм – определено нещо, което си струва да се види.

The Good Dinosaur

След "Отвътре навън" Pixar се съюзява с Disney, за да ни подари следващия си анимационен филм, който несъмнено ще стане хит.