Следващата седмица стрийминг платформата HBO Max ще излъчи дългоочаквания епизод на „Приятели“, в който шестимата актьори ще се съберат отново за пръв път от 17 години насам, за да си припомнят 10-те невероятни години, в които сериалът се снимаше.

Тази седмица актьорите дадоха ексклузивно интервю за списание „Пийлъл“, в което споделиха, че завръщането им на познатата снимачна площадка е изпълнено с носталгия.

„Имам чувството, че продължаваме там, където оставихме нещата“, каза актрисата Лиса Кудроу. „Свързани сме без значение какво става.

Актрисите Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха, че са си запазили сувенири от снимачната площадка. Кудроу например е задържала пръстените на Фийби, а Анистън е откраднала една от роклите в гардероба на Моника и продължава понякога да я носи и днес. Само Кортни Кокс изглежда не е откраднала нищо, но се закани да си вземе нещо за спомен от снимачната площадка на новия епизод.

На въпроса какво биха казали на по-младите си версии или какво биха променили, ако се върнат назад във времето, Дженивър Анистън отговори, че не би променила нищо. Лиса Кудроу пък би казала на по-младата си версия да не се притеснява: „Дори понякога да стане страшно, имаш тези пет човека до теб.“

Дженифър Анистън потвърди, че „химията“ между актьорите продължава да е все така силна дори след толкова много години: „Пазим си гърбовете един на друг“, каза тя. „Ние сме семейство за цял живот.

10-те сезона на „Приятели“ го превърнаха в най-гледания сериал по телевизията. Епизодите продължават да се гледат с огромен интерес и в началото на 2020 г. сериалът напусна платформата Netflix, за да премине към HBO Max.

Новият епизод, който ще излезе на 27 май, беше планиран за пролетта на миналата година, но пандемията от COVID-19 го забави с повече от 12 месеца. Сега почитателите на „Приятели“ ще имат възможност да се срещнат с поостарелите приятели отново и да си припомнят с тях най-забавните моменти от снимките на култовата ситуационна комедия.

На следващата страница може да прочетете как всеки от актьорите си представя бъдещето на своя персонаж >>>

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк дадоха общо интервю за списание „Пийпъл“, в което всеки от тях сподели как си представя живота на персонажа си след края на сериала.

Снимка: Screenshot / YouTube

Ще ми се да съм започнала свой моден бизнес, някакъв малък франчайз“, каза Дженифър Анистън от името на героинята си Рейчтл. „Като Нили Лотан (модна дизайнерка). И да живея в Ню Йорк, в луксозния квартал Горен Ийст Сайд.

Анистън не споменава как си представя отношенията между Рос и Рейчъл – една от главните сюжетни линии в сериала. В последния епизод Рейчъл се отказа от кариерата си във Франция, за да остане при Рос. В неуспешния самостоятелен сериал за Джоуи се споменава, че всичките му приятели са женени, но не става ясно дали Рос и Рейчъл са сключили нов брак или са се оженили за различни хора.

Снимка: Screenshot / YouTube

Аз винаги съм смятала, че Моника ще се състезава с останалите майки“, каза Кортни Кокс, която играе ролята на Моника Грийн. „Например разпродажба на сладки в училище или нещо друго. Ще е много досадна. Вероятно ще оглави родителския комитет в училището.

За своя персонаж Матю Пери казa, че вероятно ще е „чудесен баща“ и талантлив автор на смешки.

В сериала Моника и Чандлър заживяват заедно, за да отглеждат двете си осиновени деца. Те си купуват къща и напускат култовия апартамент в Ню Йорк, с което слагат край на историята на шестимата приятели.

Снимка: Getty Images

Фийби ще живее с Майк и децата им в Кънектикът“, представи си Лиса Кудроу. „Ще ръководи творческата програма на училището. И постоянно ще трябва да защитава децата си, защото те ще са различни като нея.

Всъщност актьорът Пол Ръд, който играе ролята на Майк, е единственият по-главен персонаж, който няма да участва в събирането.

Снимка: Screenshot / YouTube

Джоуи щеше да си отвори ресторант за сандвичи“, каза актьорът Мат Лебланк, който играеше ролята на глуповатия сваляч. А Матю Пери допълни: „И щеше да изяде всички сандвичи.“

Джоуи беше единственият персонаж, за когото беше направено продължение, но сериалът се оказа неуспешен и беше спрян бързо.

Снимка: imdb.com

Актьорът Дейвид Шуимър пък си представя, че Рос Грийн, чиято роля изпълнява, щеше да продължи с работата си като палеонтолог, но щеше да опита да инвестира в магазина на Джоуи „и да изгуби много пари от спестяванията на децата си.

Шестимата актьори споделиха, че завръщането им на познатата снимачна площадка е изпълнено с носталгия. 10-те сезона на „Приятели“ го превърнаха в най-гледания сериал по телевизията. Епизодите продължават да се гледат с огромен интерес и в началото на 2020 г. сериалът напусна платформата Netflix, за да премине към HBO Max.

Снимка: Getty Images

Новият епизод, който ще излезе на 27 май, беше планиран за пролетта на миналата година, но пандемията от COVID-19 го забави с повече от 12 месеца. Сега почитателите на „Приятели“ ще имат възможност да се срещнат с поостарелите приятели отново и да си припомнят с тях най-забавните моменти от снимките на култовата ситуационна комедия.