Очите са едно от основните оръжия за съблазън. Днес, повече от всякога, веждите са ключов акцент на женската красота. Но преди да пристъпим към разкрасителната фаза – грим, е добре да се погрижим за формата и наситеността на своите вежди. Изброяваме необходимите инструменти, с които ще постигнете желаната визия.

1. Молив за вежди
Моливът за вежди е един от най-добрите помощници на всяка жена. Той ви помага да попълните празнините, да поправите грешките и да изглеждате страхотно във всеки един момент. Определено си заслужава да инвестирате в него.

2. Ножичка за вежди
За перфектно подредени вежди съветваме ви да редовно подкъсяване. Естествено, не прекалявайте, защото търсеният ефект е веждите ви да изглеждат равни, а не трудно забележими.

3. Спирала за вежди
На всяка дама се е случвало да оскубе повече косъмчета от веждите си, отколкото е трябвали. Тогава изпадаме в ужас от грешката си, която изисква време докато я поправим. В подобни случай е добре да разполагате със спирала за вежди, с която да коригирате (по естествен начин) получилия се дефект.

4. Балсам за вежди
Както може би се досещате, не само косата ви има нужда от специални грижи, за да изглежда здрава и красива. Балсамът за вежди подпомага растежа на косъмчета, помагайки ви да изглеждате още по-красиви.

5. Палета за вежди
Ако предпочитате да съберете всички нужни ви продукти на едно място, то тогава ви препоръчваме палета за вежди. В нея ще откриете четчица-апликатор, специална пудра и различни тонове цвят.

В галерията, която следва, ще се натъкнете на актуалните и качествени спирали за вежди.