Ако все още се чудите какво да купите на най-близките си хора за коледните празници, то ви предлагаме кратък преглед на подаръците, които биха зарадвали всеки знак от зодиака. Разбира се, нужно е и да познавате хората, на които ще подарявате, но малко помощ никога не е излишна, нали?

Овен

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Овните обичат да бъдат забелязвани и различавани от тълпата. Всяко нещо, което ще ги накара да изпъкнат е добре дошло. Освен това подаръкът за тези представители от зодияка трябва да показва, че наистина държите на тях и не сте избрали просто нещо в бързината.

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2



Подходящи подаръци за жената овен – скъп парфюм, всякакви шикозни аксесоари (обеци, гривни, колиета), хубава козметика, луксозно бельо. Ако избирате някаква дреха имайте предвид, че любимите цветове на овните са черното и червеното.

Подходящи подаръци за мъжа овен – всякакви технологични джаджи ще ги зарадват, билет за спортно събитие, пъзел (ако бюджета ви е по-нисък), колан от естествена кожа.

Какъв коледен подарък да изберем>>

 

 

Телец

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Телците са естети, които знаят как да оценят най-фините и изискани неща. Всеки подарък, който ще ги накара да се чувстват в свят на лукс и изисканост ще ги зарадва истински.


Подходящи подаръци за жената телец – диск с подходяща селекция музика, изискано колие, предмети за декорация на дома, свещи, изисквани бонбони. Телците харесват зеленото.

Подходящи подаръци за мъжа телец – плетен шал, бутилка изискано вино.

 Направете си коледно дръвче за бюрото>>

 

Близнаци

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Близнаците са изследователите на зодиака. Те обичат да пътуват и да научават нови и нови неща всеки ден. В същото време са практични хора, обичат подаръцоте, които могат да използват в ежедневието. Освен това са интелигентни, начетени и много комуникативни. Подходящите цветове за тях са жълто, оранжево и виолетово.

Подходящи подаръци за жената близнаци – книга, смартфон, логическа игра, аксесоари за пътуване (например хубав куфар).

Подходящи подаръци за мъжа близнаци – лаптоп, смартфон, уебкамера, куфар.

 Накъде за коледните празници>>

 

Рак

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Раците са много привързани към семейството и дома. Самият факт, че подарявате нещо на представител на тази зодия, ще го направи истински щастлив. Добра идея е да купите нещо, което  ракът е споменавал, че иска да протежава. Това ще му покаже, че сте запомнили и слушате всяка негова дума. Цветът на раците е синият.

Подходящи подаръци за жената рак – всичко ръчно изработено (дори само картичка) ще ги зарадва, както и екскурзия, свеж парфюм,  бижу или диск с музика за медитация.

Подходящи подаръци за мъжа рак – бутилка хубав алкохол, картина, икона.

 Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него>>

 

Лъв

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Лъвовете имат самочувствието на крале и кралици на своите джунгли. Създават добри и дълготрайни приятелства. Изключително много обичат подаръците и изненадите. Можете да им купите нещо, с което ще се гордеят истински. Любим цвят – оранжево и червено.

Подходящи подаръци за жената лъв – домашен любимец, билети за концерт, интересен сувенир, свещник, ръчно изработено бижу, ваучер за масаж или козметична процедура.

Подходящите подаръци за мъжа лъв – CD на любимата група, мобилен телефон, забавна тениска, нещо изработено от вас.

 Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде да пътуваш>>

 

Дева

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Девите са най-практичните представители на зодиака. Биха се зарадвали на всичко, което ще им помога в ежедневието – за организиране, за готвене, за чистене. Имайте предвид, че по подаръка, който им избирате те съдят какъв е вашият характер. Подходящи цветове – червено и лилаво.

Подходящи подаръци за жената дева – книга, хубава козметика, предмети от домакинството, бельо.

Подходящи подаръци за мъжа дева – куфар (за бизнесмените), бельо, пижама, вратовръзка.

Видовете мъжка изневяра според зодията>>
 

 

 

Везни

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Водени от Венера, планетата на любовта и красотата, те също са естети. Но бъдете внимателни при избора на подарък, тъй като везните не могат да прикриват истинските си чувства и емоции, така че ще ви кажат направо, че вратовръзката, която сте им купили е старомодна. Нещо скъпо и елегантно ще ги накара да оценят жеста ви. Техните цветове са синьо и сребристо.

Подходящите подаръци за жената везни – отбрани сладки и бонбони, екзотична храна, екзотичен масаж, стилно бельо, скъпа блуза, комплект бижута, масажно масло.

Подходящите подаръци за мъжа везни – бутилка качествен алкохол, скъп парфюм, часовник, поставка за вино.

Лесна коледна звезда за стената>>

 

 

Скорпион

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Те са най-тъмната и загадъчна зодия от всички 12. Добри и лоялни приятели са, но никога не забравят хората, направили им зло. Към партньорите си се отнасят много чувствено и страстно. Относно подаръците са изключително претенциозни. Ако искате да не бъдете критикувани, то изберете нещо луксозно или нещо, което ще стимулира техния интелект. Цветовете, на които можете да се спрете са тъмно червено и лилаво.

Подходящи подаръци за жената скорпион – скъп парфюм или часовник, книга, която трудно се намира, комплект за ароматерапия, секси бельо.

Подходящи подаръци за мъжа скорпион – скъп телефон, бельо, книга.

 Камъче за всяка зодия>>

 

Стрелец

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Стрелците са най-активната зодия. Те обичат да пътуват и мразят да бъдат вързани на едно място. Това предполага и тяхната силно изразена спортна натура – обичат активностите и комуникацията. Най-важното за стрелците е, че вие сте си направили труда да им купите нещичко. Техният цвят е кафявото.

Подходящи подаръци за жената стрелец – билети за пътуване в чужбина, книги за пътуване, сладка тениска със забавен надпис, ваучер за фитнес.

Подходящи подаръци за мъжа стрелец - екипировка за планинско катерене, ваучери за различни спортове (в това число и екстремни).

 

 

Козирог

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Козирозите имат афинитет към историята и обичат традициите. Стремят се нещата да бъдат направени по правилния и традиционен начин. Изключително последователни са както в работата си, така и в личния си живот. Техните цветове са сиво, черно и сребристо.

Подходящите подаръци за жената козирог – златен часовник, дизайнерски дрехи или обувки.
Подходящите подаръци за мъжа козирог – антики с висока стойност, всякаква скъпа електроника, кожена мъжка чанта, кожен колан.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

 

 

Водолей

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Водолеите са нестандартни и индивидуалистични натури, които винаги са обкръжени от приятели.  Като цяло не са никак придирчиви и взискателни към подаръците, които ще им подарите, стига да са от сърце. Техните цветове са светло синьо и оранжево.

Подходящите подаръци за жената водолей – ароматерапевтичен масаж, нещо забавно ексцентрично или иновативно ще им се понрави, домашен любимец, оригинални дрехи или сувенири.

Подходящите подаръци за мъжа водолей – пътуване, стратегическа игра, билети за концерт.

 Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>

 

Риби

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Рибите са мечтателите и романтиците Снимка: Thinkstock/Guliver Photosна зодиака. Те се интересуват от история, психология и изкуство. Те обичат екзотични подаръци и предмети, които ще ги накарат да си мечтая за още по-екзотични места и дестинации. Техните цветове са розово, бебешко синьо, зелено.

Подходящите подаръци за жената риби – парфюм, плюшена играчка, свещи, ароматерапевтичен масаж, бижута.

Подходящите подаръци за мъжа риби – диск на любим изпълнител или група, книга за психологията, предмети за декориране на дома.