Мили секси мишуенца,

Позагубих се малко, но сега отново съм тук – до следващото позагубване :) Правихте ли секс, докато ме нямаше? Къде, с кого, колко пъти? Дaaaа, знам, че няма да ми кажете. Ние, жените, не сме свикнали да се хвалим със сексуалните си подвизи. За разлика от мъжете.

Днес ще си говорим за най-добрите ни приятелки. А те са цели две. И се наричат…

Цици, бюст, цомби, бомби, бозки, праскови, грънци, палатки, яйца на очи, балкони, дини, любеници… Женските гърди сигурно са тази част от тялото, която бива наричана по най-много и различни начини. И може би има защо. Защото от тях започва всичко – от първата глътка мляко за новороденето до страстния секс, в който ще бъде заченато още едно като него.

Гърдите, които възбуждат

Факт е, че може да възбудите мъжете дори без да ги докосвате. Да, бе, да, аз да не съм толкова лесен! – си помислиха току-що мъжете, наминали тук, и четящи статията. Всъщност наистина е лесно! Просто си покажете бюста. Тръгнете дори от още по-далеч – накарайте ги да си мислят за него. Загатнете го с дълбоко деколте или с прилепнала тениска, докоснете го по рамото или бузата, докато му обяснявате нещо, надвесени над компютъра. Ако ушите му пламнат без време, значи определено е усетил мекотата на бюста ви от уж невинното докосване.

Ерогенна зона

Зърната на гърдите са една от най-силните ерогенни зони за много жени. Неписано правило е обаче, че трябва да се стимулират заедно с друга част от тялото – шията, ушите, лактите и т.н. Затова не се притеснявайте да поискате от мъжа в леглото ви да им обърне нужното внимание. Просто поставете дланите му върху гърдите си. Ако не е егоист, които търси само личното си удоволствие, няма да има нужда от друго насочване - ще ви разбере много добре. Ако не – направете го вие самите. Жена, която нежно докосва гърдите си и гали зърната им с пръсти, е много възбуждаща гледка за мъжа. Индиректно му показвате, че харесвате тялото си, затова и той ще го хареса още повече, както и че знаете какво искате да получите в леглото.

А знаете ли, че най-чувствителната част на женските зърна в участъците, разположени на 2 и 10 часа в ореола? Току-що пипнахте, за да проверите, нали?

Смучене, близане, гъделичкане, галене – за това мечтаят женските гърди. И леко захапване със зъби за зърната.
Месене, дърпане, мачкане – това пък може да се превърне в по-голям кошмар за тях и притежателката им дори от „Хелрейзър” /Clive Barker’s Hellraiser/.

Секс пози и цици

Мисионерска – но неговите устни са върху зърната ви, гъделичкайки ги с въртеливи движения с език.

Ездачка (известна още като Гореша езда) - жената е отгоре и докато едната ви ръка служи за опора, с другата нежно галите гърдата си.

Разораната целина (известна още като Кучешката) - в този случай мъжът може да се наслаждава не сама на дупето, но и на гърдите на жената, като леко протегне ръце.


Бонус съвет:
За разлика от пениса, циците не порастват, когато се възбудите. Кой е казал, че животът е справедлив!?