Безспорно една от най-красивите и обаятелни жени в света е руската красавица и любима на футболиста Кристиано Ронално - Ирина Шейк. Тя притежава една от най-горещите визии в света на модата и разтапя хиляди мъжки сърца.

Ирина Шейх развенчава мнението, че моделите спазват строги режими на хранене като не си позволяват да хапват всичко. Тя е щастливка в истинския смисъл на думата, защото за всеобща изненада обича да похапва сладкиши, като не веднъж е споделяла, че любимото й сладко изкушение са тортите.

Никога не съм била на диета. Мисля, че човек трябва да яде това, което харесва, но е необходимо да прави упражнения, за да е във форма – няма значение дали във фитнес зала, чрез плуване или разходка в парка. Всяка жена трябва да полага усилия в тази насока, защото така се зарежда с положителни емоции”, разказва божествената рускиня.

Ето няколко трика на Ирина Шейк за изваяно тяло и самочувствие:

Тренировки:

Руската красавица съветва всички дами да спортуват - тя споделя, че ходи да тренира във фитнеса поне 3-4 пъти в седмицата. Особено след като си е позволила да хапне нещо сладко, прекарва след това няколко часа в тренировки.

Винаги, когато има време, денят й започва с 15 минути джогинг. Освен бягане тренировката на Ирина Шейх включва кардио упражнения - час на колелото и разтоварващи сесии с боксова круша, както и пилатес. Тя съветва всички дами, които искат да имат стегнато тяло и да са тонизирани, да наблегнат на кардиото – бягане, каране на колело и други.

Красавицата обожава да плува - прави го когато й остава време, но никога не пропуска поне веднъж в седмицата.

Хранителни навици:

За поддрържане на тонус ангелът на Victoria`s Secret съветва да пием повече количество вода в малки интервали от време, за да може тялото ни да се хидратира.

Шейх споделя, че избяга да се храни по ресторанти- обича да хапва домашно приготвена храна като набляга най-вече на плодове и зеленчуци. В менюто си включва и хляб- богат на фибри и крем супа. За повече тонус и енергия красавицата пие прясно изцеден сок от цитруси. Споделя, че понякога си позволява да хапва пица, сладолед и торта. Най- важното е да не се прекалява и да се спортува редовно.

Според гаджето на Роналдо, храната ни повдига настроението, само тогава, когато е пълноценна и разнообразна. Най-важното за нея е да полагаме грижи за себе си и тялото си. Постоянството е тайната на Шейх да изглежда и да се чувства в отлична форма.