.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Спинингът стопява бързо излишните килограми

LadyZone.bg | преди 6 години
Росен Димитров, спининг инструктор
Научно доказано е, че при този вид тренировка целулитът намалява драстично

Кратка визитка: Росен Димитров се занимава активно със спининг от 2003 г., когато започва и кариерата си като спининг инструктор. Росен е дългогодишен професионален плувец, има много награди, медали и участия на Европейски и Световни първенства.След пректатяване на активната си спортна дейност, избира спининга като работа, свързана със спорт и нови възможности. А защо точно спининг - защото Росен харесва дейности, свързани със спорт, каране на колело и по това време този спорт е нещо ново за България. Той е първият български инструктор с международен лиценз от Италия. Презентира и участва във всички аерофвстивали в България и вече 10 години разпространява този вид аеробен час.

Да започнем съвсем от начало - какво е спининг?
Спинингът не е проосто въртене на колело... Спининг класове се провеждат във фитнес студио или зали за аеробика в световен мащаб (може и на открито), с различна светлина под ритъма на яка музика. За целта се използват специално пригодени колела – спинери. Спинингът е групово занимание или интервална тренировка, която наподобавя планинско колоездене с изкачвания и спускания. В зависимост от това каква тренировка ще зададе инструктора, се изгарят различно мазнини и калории. Например при кардиотренировка се изгарят приблизително около 800-1000 калории за жени и много повече за мъжете, които губят на една тренировка по спиннинг оклоло 2-3 килограма.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите