.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Снимка на деня: Как се казва Wi-Fi мрежата в детското отделение на „Пирогов“

Васил Богданов | преди 1 година
Снимка: Васил Богданов

На всеки родител му е напрегнато, когато трябва да води детето си спешно в болница, а ако се наложи да чакаш в някакъв олющен коридор, положението става още по-минорно. Затова изпитах известно облекчение, когато в неделя вечер влязохме за първи път в детското отделение на „Пирогов“ след основния му ремонт, приключил в края на октомври 2017 г. Рисунките по стените и висящите от тавана дървени рибки със сигурност действат успокояващо и на децата. Напрежението спада с още един милиметър, когато видиш и името на Wi-Fi мрежата в приемното отделение: LITTLE_HEROES („Малки герои“ – по името на кампанията на Фондация „Америка за България” за събиране на средства за ремонта). Добро име за среда, където постоянно минават деца с бинтовани ръце, крака или превързани глави.

Детското отделение в „Пирогов” е с нова визияНе веднъж сме ви разказвали за тежките условия, при които се спасяваха децата в спешния центърСъботна вечер с детето в „Пирогов” – семейна класикаАдреналинов финал на един детски рожден ден

 

Ключови думи:Болница, Здраве
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите