.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Илюстрации с кламери на психичните разстройства

Евгений Милов | преди 1 година
Обсесивно-компулсивно разстройство
Графичен дизайнер отлично пресъздава различните психични разстройства, използвайки единствено кламери

Графичният дизайнер Ейсен Бербнардо създава собствен арт проект, с който да допринесе за кампаниите в подкрепа на хората, страдащи от психични разстройства.

В своята серия от изображения #keepittogether илюстраторът умело използва един наглед ежедневен предмет, за да обясни симптомите при различните психични разстройства и заболявания.

Артистът използва различни комбинации от цветове и композиции на кламерите като средство, с което да илюстрира тревожността, депресията, биполярното и обсесивно-компулсивно разстройство, зависимостта и други състояния, от които хората страдат все повече в 21 век.

Чрез тези минималистични илюстрации Бербнардо се надява да популяризира по-голяма толерантност и разбиране за психичните проблеми на хората, като решава да използва кламерите за субекти, с което допълнително да придаде нормалност на тези житейски периоди. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите