.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10-те предимства на малките гърди

LadyZone | преди 1 година
Снимка: iStock
Разбиваме общоприетия мит, че големите гърди са по-привлекателни за мъжете

Общоприет мит е, че големите гърди са по-привлекателни за мъжете, но науката доказва точно обратното – следват 10 научни изследвания по въпроса, които категорично показват, че по-малките гърди имат сериозни предимства пред солидния бюст:

малки гърди
Снимка: iStock

 

1. По-голямо сексуално удоволствие: изследване на Университета на Виена показва, че малките гърди са 24% по-чувствителни, отколкото големите.

малки гърди
Снимка: iStock

 

2. Финансово независимите мъже предпочитат жени с по-малки гърди: статия в “Psychology Today” сочи, че заможните мъже харесват малки гърди, докато мъжете с финансови проблеми предпочитат да се наслаждават на по-големи гърди.

малки гърди
Снимка: iStock

 

3. Изглеждат по-млади: жените с по-малки гърди могат да изглеждат с до 5 години по-млади от дамите с по-големи гърди, сочи проучване сред 1600 жени с различен размер на бюста и възраст.

малки гърди
Снимка: iStock

 

4. Не се страхуват, че гърдите им ще увиснат: увисналите гърди са голям проблем за повечето жени. Използването на сутиени има своя отрицателен ефект върху процеса при жените с големи гърди, докато дамите с малки бюстове могат да си позволят лукса да ходят без сутиен доста по-често.

малки гърди
Снимка: iStock

 

5. Жените с малки гърди излъчват по-сериозен вид: в изследване на Westminster College, мъже били помолени да обяснят защо харесват жените с големи гърди. Мнозинството отговорили, че ги намират за по-лесна секс плячка, отколкото дамите с малък бюст.

малки гърди
Снимка: iStock

 

6. Могат да избират сред безброй модели сутиени: това е един от основните проблеми на жените с големи гърди, докато дамите с малък бюст просто не го познават.

малки гърди
Снимка: iStock

 

7. Не страдат от болки в гърба: известно е, че жените с голям бюст страдат по-често от болки в гърба и деформация на тялото, заради тежестта на гърдите. Големите гърди дори могат да предизвикат главоболие и болки във врата.

малки гърди
Снимка: iStock

 

8. Малките гърди изглеждат много по-добре: красивата симетрия подсъзнателно привлича мъжете, докато големите гърди обикновено са нееднакви.

малки гърди
Снимка: iStock

 

9. Могат да носят без притеснение риза: жените с малки гърди не се притесняват постоянно  дали копчетата на ризата няма да изхвърчат под напора на гърдите им, както се случва при дамите с голям бюст.

малки гърди
Снимка: iStock

 

10. По-малък риск от рак на гърдата: диагностицирането и превенцията на рак на гърдата са много по-лесни при жени с по-малки гърди.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите