.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Летен фермерски пазар и през юли в ИКЕА

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: ИКЕА
Над 60 производители от цяла България представят с богат асортимент oт собствена продукция през неделите на летния месец

В следващите четири недели на юли ИКЕА отново посреща Летен фермерски пазар 2017. Всеки посетител на събитието ще има възможността да избира от внимателно подбрана, свежа и разнообразна сезонна продукция за себе си и семейството си. Фермерският пазар ще се провежда между 12-19 ч. на 9, 16, 23 и 30 юли, а щандовете на производителите ще са разполoжени в пространството пред магазин ИКЕА.

ИКЕА
Снимка: ИКЕА

През изминалият месец фермерският пазар се радваше на голям интерес и поднесе на посетителите богат асортимент от качествени, чисти български продукти, представени лично от своите производители - свежа сезонна продукция от плодове и зеленчуци, разнообразни млечни и месни произведения, вино, хляб и печива с квас, мед и пчелни продукти, консервирани плодове и зеленчуци, сокове, сиропи, чайове, оцети, ядки, гъби, билки, подправки и много други. 

ИКЕА
Снимка: ИКЕА

Програмата на фермерския пазар продължава през юли с разнообразие oт кулинарни демонстрации, занаятчийски работилници, представяне на натурална козметика, музикални изпълнения, както и разнообразни дегустации. За най-малките посетители е предвидена работилница с естествени материали. Летните фермерски пазари в ИКЕА се провеждат в сътрудничество с "Хранкооп-София" – организация, чиято мисия е да предоставя достъп до чиста храна и да подкрепя българските производители. Вижте повече за предишните издания на инициативата тук:

Летен фермерски пазар през неделите на юни в ИКЕА Над 50 български ферми и производители ще представят собствена продукция
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите