.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Всички полудяха по трейлъра на еротичната лента "Петдесет нюанса сиво"

Анна Тодорова | преди 5 години
Дебютът на еротичния бестселър ще бъде на Свети Валентин

Бестселърът "Петдесет нюанса сиво" и двете издания след него "Петдесет нюанса по-тъмно" и "Петдесет нюанса освободени" направо прелъстиха света.

Освобождаваща и пристрастяваща, трилогията „ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА” обсеби и пристрасти много жени.

50 нюанса сиво

Освен, че романите отнесоха много похвали, те бяха и много критикувани. Заклетите почитателки на еротичната поредица с нетърпение очакват и филма по еротичния бестселър. От два дена насам в профилите на социалните мрежи се споделя и обсъжа новият тейлър на еротичната лента "Петдесет нюанса сиво", режисьора на която е Саманта Тейлър-Джонсън.

50 нюанса сиво

 

Филмът по първата част от трилогията на Джеймс ще дебютира в кината на Свети Валентин през 2015 г. Досега изглеждаше сигурно, че и трите части ще бъдат адаптирани на големия екран. Това обаче може да се промени, ако филмът не оправдае очакванията.

Тук можете да гледате и трейлъра към дълго чакания филм "Петдесет нюанса сиво"

 

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите