.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Новата мъжка прашка

Евгений Милов | преди 5 години
Решението, ако винаги сте се чудели как да впечатлите една мацка по време на първото ви сексуално опознаване с нея

Ако винаги сте се чудели как да впечатлите една мацка по време на първото ви сексуално опознаване с нея, дизайнерите са го измислили – купете си новите мъжки прашки от GOK, при това на скромната цена от само 1,20 долара!

Уникалната торбичка за вашия "пакет" е впечатляващо и екстравагантно решение, като определено е шик. Не е ясно дали дизайнерите са подходили толкова нетрадиционно, за да не се хаби материал или за да има жените какво по-малко да събличат, но ние имаме малко опасения дали ще може да се "поберем” в тази прашка.

Разбира се, ако предложението ни за ново бельо ви идва в малко повече, винаги може да си купите специално за сезона плетени вълнени наполеонки от златните ръце на баба. Купувайте българското, братя!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите