.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какви опасности крие сексът в банята

LadyZone.bg | преди 2 години
Снимка: iStock
Не става въпрос само за подхлъзване или счупване на мивката.

Във филмите сексът в банята е много романтичен и страстен, всичко върви "като по вода", но действителността е друга. Изброяваме няколко важни факта за секса в "мокрото помещение", а след това можете да се запознаете и с анонимното проучване по темата, което осъществихме с екипа на LadyZone.

1. Забременяване

Доста хора си мислят, че многото течаща вода наоколо предпазва от забременяване, но това е измамно. Измиването със сапун също не е гаранция. Сперматозоидите са много устойчиви и могат да оцелеят с дни в женското тяло.

2. Водата не е лубрикант

Водата не е опасна, но не и лубрикант. Освен това тя измива естествените секрети на организма ни. Това кара мнозина да посегнат към сапуна или шампоана, а това може да доведе до зачервяване и изсъхване на кожата в най-деликатните части на тялото. Промяната в pH на вагината я прави по-малко устойчива на инфекции и може да доведе до проблеми с уринарния тракт например.

3. Падането не е единственият начин, по който може да се нараните

Гимнастическите изпълнения в банята са опасни, защото всичко е мокро и можете да се подхлъзнете. Добре е да се знае, че рискът за травми на пениса е голям, така че имайте едно (или две) наум.

4. Рискът от болести, предавани по полов път, е дори по-голям

И тук хората си мислят, че водата измива всичко или поне намалява вероятността за заразяване. Оказва се, че дори рискът е по-голям, тъй като при липсата на лубрикант споменатото вече протриване и зачервяване на кожата я прави по-податлива на инфекции.

5. Презервативите са по-малко ефективни под душа

Презервативът трябва да се сложи преди мъжът да се е намокрил. Основната опасност е изхлузването му, но има и други фактори, за които трябва да се внимава. Ако водата е хлорирана, ако във ваната има някаква козметика или сте в джакузи, това увеличава вероятността за падане или повреждане на кондома.


Във връзка с този материал решихме да направим анонимно проучване в офиса на LadyZone. На поканата за участие се отзова повече от половината екип. Резултатите показват, че всички са правили секс в банята. Половината го определят като "средна хубост", а другата половина като "Не е удобно. Правил съм го, колкото да го имам в CV-то". Нито един не е отговорил, че сексът в банята е "Страхотен". А вие?

 

Ключови думи:Секс, Душа, Банята
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите