.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как омайват мъжете

Анна Тодорова | преди 5 години
За да им простим лесно

Истинският мъж умее да изненадва и глези жената. Истината е, че жените обичаме да бъдем манипулирани в името на щастието. Колкото и да е силна една жена, тя иска мъжът да е водещият, за да може да се чувства като принцеса.

Двойка

Мъжете омайват с думи. Понякога и с действия. Могат дори и с поглед. Ето начини да ни омаят тези лоши момчета, но по красив и мил начин:

Изпращат ти прекрасен букет без да очакваш. Всяка жена се впечатлява от цветя и подаръци от любимия. Вниманието към жената и начина по който се държи един мъж с нас е от голямо значение дали ще хлътнем по него.

красота

Когато е успял и интелигентен. Истинските жени обожават амбициозни и умни мъже. Без значение дали носи костюм или не, фактът, че знае какво иска и го постига е достатъчен да си паднеш по него.

Когато те целува по врата и ти шепне "искам те". Е няма жена, която да устои на това.

Когато ти подари това, което винаги си искала. Твоят господин изпълнява желания- онова бижу за което мечтаеш или уникалният часовник. Е, как да му устоиш!

Когато ти се обади в 2 часа сутринта и ти каже че те иска и то веднага. Дори и да сте били скарани, скачаш от леглото и отиваш при него, защото е адски секси и искаш да се сдобрите подобаващо.

любов

Когато те заведе на мечтаната почивка. Екзотичен рай, море, плаж. Казваш си това е мъжът! 

Когато ти даде ключ от апартамента. Това е знак, че те приема насериозно и че връзката ви е достатъчно истинска.

Когато ти каже, че те обича. Това чуем ли го от мъжката уста- разтапяме се. Особено, ако го е казал първи, а ти си се сдържала два месеца, само и само да не го казваш ти първа. Е сега ще му го повтаряш по 10 пъти.

любов

Когато се запознае с майка ти. О, колко е сладък и мил! Ще го ицядем целия. 

Е, ако отговаря на всички тези качества- честито, мила, ти си щастливка и си луда по него!

Море, пясък, вълни, ти и той...сами!

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите