.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да се разведеш на 26

huffingtonpost | преди 5 години
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Една блогърка разказва защо трябва да приемаш шокиращите коментари на хората откъм забавната им страна

В галерията ни ще видите кои световни знаменитости се разведоха наскоро в разцвета на младостта си...

__

Джейн Гош е обикновено млада американка, блогърка, която споделя на страниците на HuffingtonPost за два периода от своя живот – за това как се е чувствала, когато се е развела и за това какво мисли и как възприема нещата от живота от позицията на една 30 годишна жена – 4 години след развода си. Жена, от една страна, която е изпитала тежестта на раздялата и самотата в апогея на най-младите си години. От друга – имала време да преосмисли случилото се. Да осъзнае и да се наслади на чара на свободата да мислиш и да постъпваш така, както вътрешният ти глас ти диктува.

Всъщност, когато подава молба за развод, тя е само на 26 години. Поглеждайки назад, тя анализира, че необосновано се е чувствала стара, неудовлетворена и нежелана. Дава си сметка, че с една раздяла светът не свършва, а че съдбата винаги дава втори шанс да подредиш живота си. Джейн ни разказва какво е чувството да се разведеш на 26 и защо приема шокиращите коментари на хората относно развода й, като комплимент, т.е. откъм забавната им страна – няколко години по-късно. Ето и нейният разказ: >>

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите