Ашли Паркър Ейнджъл е актьор ("Making The Band", "Wild Things", Pizza Man) и музикант (O'Town). Има над 100 000 последователи в Instagram и почти толкова във Facebook. Но всъщност нито ролите, нито музиката, нито многобройните му фенове ни впечатлиха толкова. Първото, което видяхме в него, бяха красивите му изумрудено зелени очи. А после и всичко останало.

 

Поводът за този кадър и това секси дупе е предизвикателството, което Ашли Паркър приема за 100 дни фитнес. Той е впечатлен от възможностите на човешкото тяло да се променя. За 100 дни интензивни фитнес тренировки и диета той не само успява да се сдобие с още по-релефно очертани плочки на корема, но и с променено мислене.

Снимка: Facebook

 

"Не е нужно да си фитнес модел, за да се гордееш с физиката си. Ние всички притежаваме това, което е нужно, за да станем по-добра версия на самите себе си. Скоро ще погледнете назад и ще останете изумени колко далеч сте стигнали. И това, което виждате в огледалото, ще ви вдъхнови, за да си пуснете голи снимки в Instagram", споделя Паркър в профила си.

 

Снимка: Facebook

 

И обича животните, за което го харесваме още повече.

 

Снимка: Facebook

И тъкмо когато някой си помисли, че е сладникав, той споделя тази снимка.

 

Снимка: Facebook

И отново тези очи...

Снимка: Facebook