.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

6 признака, че гаджето ви прекалява с порното

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: iStock
Порно адикцията наранява и двамата в една връзката

Подобно на всяка зависимост, адикцията към порнографията изкривява личността на човек и го променя негативно без дори самият да усеща това. Проблемът с порно зависимостта обаче е, че наранява и двамата партньори в една връзка. Следните 6 признака ще ви помогнат да разберете дали гаджето ви прекалява с розовите филми.

секс
Снимка: iStock

Сексуалният ви живот започва да страда

Ако сексът вкъщи става все по-голям мираж и сексуалният ви живот започва да спада или изчезва напълно – това е сигурен знак, че умът на половинката ви е някъде другаде, но не и в леглото. При мъжете това най-често се изразява като еректилна дисфункция, заради което дамите често започват погрешно да се обвиняват и съдят, че не са достатъчно атрактивни, слаби или забавни, за да привлекат вниманието му. 

секс
Снимка: iStock

Сексуалните му вкусове рязко се променят 

Ако гаджето ви започне да изпитва влечение към непривични за него досега неща, които ви карат да се чувствате неудобно или не споделяте сходен интерес към тях - това също може да бъде сигурен знак, че той прекалява с порното. Често от негова страна това може да се изразява като по-голяма взискателност, агресивност и на моменти дори грубовато и обидно поведение в леглото.

секс
Снимка: iStock

Връзката ви внезапно започва да охладнява 

Ако внезапно започнете да чувствате как интимната ви връзка безпричинно започва да охладнява и половинката ви се дистанцира от вас, това не значи на 100%, че той си има любовница. Причината вашите отношения да не са толкова страстни и романтични може да се корени във виртуалната реалност на порно сайтовете.

секс
Снимка: iStock

Критичността му нараства

Може да не го забележите веднага в леглото, но вероятно ще случи многопластово във взаимоотношенията ви. Порнографията често изкривява психиката на мъжете, карайки ги да бъдат склонни да третират партньорките си просто като обект, който могат да критикуват и направляват непрекъснато. Това обикновено кара дамите да се чувстват зле и да изпитват усещане, че не стават за нищо или че не правят нищо като хората – което е изключително вредно за психиката и самочувствието им като хора.

секс
Снимка: iStock

Стои прекалено много онлайн

Прекарва ли половинката в прекалено много време в интернет, особено късно нощем? Предпочита ли компанията на лаптопа или смартфона пред прегръдката ви? Търси ли непрекъснато усамотение и повод да се изолира, за да бъде сам? Това може да ви накара да се почувствате предадени от партньора си, който е предпочел да получава изкуствена интимност през компютъра пред вашата топла любов.

секс
Снимка: iStock

Става все по-потаен

Ако започнете да забелязвате, че вашият партньор става прекалено потаен и непрекъснато държи под око джаджите си, като винаги проверява дали не ги оставя отключени – това е сигурен знак, че крие нещо, което не иска да разбирате... А това често го кара да лъже в своя защита, когато решите да го попитате дори за дреболии относно тях или да надзърнете какво разглежда.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите