.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Конкурс "Здравословен офис на седмицата"

LadyZone.bg | преди 6 години
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Включете се в новия ни конкурс и покажете на всички колко здравословно се храните в офиса

Към конкурса

Здравейте! Нали не си мислите, че сме забравили колко приятно и за вас, и за нас, е да правим игри и конкурси, които да ви дават възможност да спечелите по някоя награда?

Ако сте си го помислили, ние пък ще ви изненадаме - започваме нов конкурс, ориентиран към здравословното хранене... в офиса. Покажете на всички какво обядвате, когато сте на работа, а нашият консултант по здравословно хранене - Галина Толкингтън, всяка седмица ще избира най-здравословния обяд. А той, естествено, ще получи награда - том от поредицата "Изкуството на истинската храна".

Изкуството на истинската храна - 3Какво трябва да направите? Много е просто: снимайте обяда си (само вашия или на цялата офисна група) и качете снимката в специалната ни тема във форума - "Здравословен обяд на седмицата". Какви са критериите?

* Ако има плод или зеленчук се оценява с +
* Има ли непреработени продукти в него? Получавате +
* Изкуствени мазнини, бяла захар, бяла сол, бяло брашно, пържено? Оценява се с - 

Изкуството на истинската храна - 2


Всеки понеделник ще обявяваме кой е отговорил най-добре на критериите и ще се свържем с него, за да си получи наградата. 

Ами, начало!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите