.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как поддържа форма Бриджет Джоунс

| преди 5 години
Ще надникнем в личното пространство на актрисата, която олицетворява Бриджет и прави магии с тялото си в името на киното – Рене Зелуегър

В новата книга от поредицата за Бриджет Джоунс - „Луда по онова момче” – главната героиня е вече на средна възраст има две деца, няма съпруг и преследва 30 годишен мъж, с когото се е запознала в Twitter.

Иначе си е все същата симпатяга – разпиляна в мисли и действия, нестандартна и обичлива, макар и вече в нова фаза на живота си. Ежедневието и е натоварено, но винаги и остава време да се вълнува от дилемите като: Какво правиш, когато 60-ият юбилей на приятелката ти съвпада с 30-ия рожден ден на гаджето ти? Бива ли да лъжеш за възрастта си в сайт за срещи? От ботокс ли е по-добре да умреш, или от самота, защото си сбръчкана? Неморално ли е да идеш на фризьор, ако едно от децата ти е завъдило въшки? Самият Далай Лама ли влиза в туитър или секретарят му?

Като цяло трепетите и  неволите ѝ са познати на всяка съвременна жена, независимо дали е на 25 или на 50. Нима всяка от нас не се стреми постоянно да се хареса на точно-онова-момче? Или прави какво ли не да има перфектна фигура? О, да, дори онези, които твърдят, че ядат постоянно и не им се лепи, в един момент решават да коригират нещо по себе си и много рядко се срещат жени, които харесват напълно тялото си и не се грижат за него.

Представяте ли си да получавахте пари за това. За да отслабвате? За всеки свален килограм? Ние със сигурност щяхме да се мотивираме... до краен предел! Всъщност, това реално се случва... в Холивуд, но в обратен вариант.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите