.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Диета, вода, процедури, спорт. Препоръките на д-р Ана Пейкова от клиника Дерма Елит

LadyZone.bg | преди 4 години
Снимка: Дерма Елит
Във форма за 60 дни? Дали е възможно? С много усилия, правилно хранене, повече течности, спорт и разбира се с подходящите процедури за отслабване – няма невъзможни неща. Д-р Ана Пейкова ще има удоволствието да отговаря на всички въпроси в рамките на следващите три дни

Д-р Ана Пейкова от клиника по естетична дерматология "Дерма Елит" представя метод за отслабване за около 60 дни, който върши перфектна работа. Предупреждаваме ви, че са нужни много усилия и постоянство, но за сметка на това резлутатите са бързо и трайни.

1. Подходяща диета. Без глад
Какво означава подходяща диета? Със сигурност тя не ознавача пълен глад или тотолни лишения. Все пак храната е живот. Просто се откажете за около 3 седмици от мазни, пържени храни. Хапвайте повече пловоде и зеленчуци.

2. Вода за здарве и красота
Определете си режим за пиене на вода, така че да изпивате минимум 2 литра на ден. Пиенето на течности е нещо, което непрекъснато забравяме в забързаното си ежедневие, а течностите са много важни, за да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ако не ви се пие вода, можете да я замените с чай или фрешове. Д-р Ана Пейкова препоръчва фрешове, защото са много по-здравословни от соковете „конфекция”.

3. Джогинг в парка сутрин
Заедно с диетата, добре е да си определите режим на сутрешен джогинг, например. Ще помогне много, ако сте постояннни и всяка сутрин тичате поне час в парка в продължение на поне 3 месеца.

N.B. Имате въпроси, на които търсите отговори - в следващите три дни имате възможност да зададете своите въпроси, коментирайки тази статия, а  Д-р Ана Пейкова ще има удоволствието да отговаря на всички тях.

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите