.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена роди 6 деца за 3 години от 1 мъж

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Facebook
Майката трябвало да реши дали да роди недоносени деца, или момиченцето да не оцелее...

Тя е само на 22 години, а вече има 6 деца. Клоуи е от Австралия и има рядкото щастие на тази възраст вече да е майка на 6 деца.

На 3 юли 2015 г. ражда трите си деца – Пърл, Хенри и Руфъс, с цезарово сечение. Това е първият път, когато тя ражда оперативно и последното й раждане в живота. Преди това младата австралийка е раждала и във вода, вкъщи.

Клоуи
Снимка: FacebookПърл Мириам се ражда първа с тегло едва 690 грама. „Приличаше на малко котенце”, споделя майка й. След две минути на бял свят се появяват Хенри Магнъс (1370 г), след още 4 – Руфъс Мърфи (1200 г). След като дава живот на трите си деца, на Клоуи е направена операция за връзване на Фалопиевите тръби, като превенция срещу бъдещо забременяване.

Пърл Мириам всъщност е истинското малко чудо в семейството.

Когато е в 27 гестационна седмица, Клоуи е приета в болница, защото бебето не се чувства добре. Лекарите не спират да й повтарят, че е невъзможно да оцелеят и трите деца. Клоуи трябва да реши дали да ги роди недоносени, в 28 седмица, или момиченцето да умре утробата й и така да даде повече шанс на двете момчета. В този момент Мириъм тежи едва 600 грама, а околоплодните й води са малко. С всеки изминал ден развитието й става все по-бавно. Лекарите искат да изчакат с раждането поне до 30 седмица на бременността, но времето се оказва доста рисков фактор в случая.

Клоуи
Снимка: FacebookДва дни след раждането Мириъм спира да диша...

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите