.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трима супертатковци и техните хранителни творения

LadyZone.bg | преди 5 години
Снимка: lunchboxdad.com
Можете да накарате малчуганите да ядат броколи, ако го използвате за коса на някой анимационен герой

Как да накарате едно дете да яде броколи? Или грах? Не е нужно да се опитвате да налучкате отговорите. Вече е измислено. Превръщате броколите в коса на една глава от сандвич и използвайте грах за очи. Шантави герои за обяд звучи по-привлекателно и забавно от сандвич със салата.

Сандвичи като елхи>>>

Много деца са истинско предизвикателство, когато става въпрос за хранене и то не само с любимите им пици и пържени картофи. Представяме ви трима татковци, които са му хванали цаката и успяват да "излъжат" децата си да ядат разнообразна и полезна храна, превръщайки храненето в игра.

Забавни детски сандвичи>>>

Отчитаме факта, че за повечето родители е невъзможно да отделят време да спретнат такива творчески обеди за децата си. Просто няма кога. Затова и тези трима татковци толкова ни впечатлиха. Запознайте се с хранителните им шедьоври и може и да се вдъхновите. А вдъхновите ли се достатъчно, може пък и да намерите време да творите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите