.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тя се появи на сватбата си в анцуг, а реакцията на младоженеца е безценна

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: Molly McElenney Photography
Когато имаш огромно чувство за хумор, старата тениска и раздърпаният панталон се превръщат в част от забавата за твоята собствена сватба

Нещо ново, нещо назаем и нещо старо – това са трите неща, които една булка трябва да има по време на сватбата - стара традиция, която жените в Америка следват, когато се омъжват. И под нещо старо със сигурност не се има предвид анцуг на 10 години!

Но когато имаш огромно чувство за хумор, старата тениска и раздърпаният панталон се превръщат в част от забавата за твоята собствена сватба.

25-годишната Ерин Голбърг, която очевидно знае как да се забавлява, решила да скрои номер на бъдещия си съпруг преди сватбата и точно преди церемонията се появила пред избраника на сърцето си със стара тениска с котка и раздърпан анцуг, който притежава и носи от 10 години.

сватба
Снимка: Molly McElenney Photography

„Постоянно му скроявам номера и помислих, че това ще е чудесна възможност за нещо подобно понеже не се обличам официално много често. С него сме говорили много за сватбената рокля и колко много той се вълнува да ме види в нея“, споделя за пъклените си планове Ерин.

Преди самата церемония младоженците трябвало да се срещнат в задния двор на мястото, където щяла да се състои сватбата. Със затаен дъх Еан чакал своята бъдеща съпруга, облечен в сив костюм, но вместо в рокля, тя се появила с въпросните стари дрехи. Реакцията му била безценна за Ерин, защото двамата обичали да се смеят, а съвместният им живот започнал точно с усмивката на младоженеца.

сватба
Снимка: Molly McElenney Photography

Разбира се Ерин бързо се преоблякла за церемонията в дълга бяла рокля, за която всяка жена си мечтае от малка!

сватба
Снимка: Molly McElenney Photography

И заживели щастливо! Край!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите