.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тичай като коте тази неделя

Светлана Костадинова | преди 3 години
Превърнете своята неделя в един забавен ден, изпълнен с много усмивки, хубави хора и добри дела

Тази неделя е световният ден на бездомните животни. Едни бедни душици, които имат нужда от нашата помощ, закрила и любов. И именно затова сдружение "Кат ловърс" и община Пловдив организират благотворително бягане без състезателен характер в помощ на бездомните животни "Тичам като коте". Очертава се слънчев и хубав уикенд, така че освен интересна разходка до града под тепетата, може да поспортувате малко и да се включите в тази благородна кауза.

#Кога и къде?

Благотворителното бягане без състезателен характер в помощ на бездомните животни "Тичам като коте" ще се състои на 03.04.2016 - неделя от 10ч. Стартът ще бъде даден в 11 ч. от "Пеещите фонтани" в "Цар Симеоновата градина".

Маршрутът: по главната улица на града /ул. Княз Александър Първи и ул. Райко Даскалов/, крайна точка - подлезът пред БНБ.

#Как да участвам?

Тичането е без състезателен характер и броят на участниците е неограничен, колкото повече, толкова по-добре. Участие може да вземе всеки, заплатил талон за участие, който струва 7 лева. С него ще получите подарък котешки ушички. Има опция за закупуване на талон за участие + тематична тениска и котешки ушички, което струва 20 лева.  Записването става онлайн на http://goo.gl/Rv8b9X или на място на събитието като отидете малко по-рано.

#Повече за събитието

Събитието е благотворително и най-вече информативно. Ще присъстват ветеринари от общинския зооветеринарен комплекс, които ще отговарят на въпроси на гражданите, ще обясняват защо кастрацията е най-добрия начин да се справим с проблема с бездомните животни.  

Официални партньори на организаторите на събитието са фондация "Анимал Уелфеър" България.

#Защо да участвам?

В отговор на този въпрос бихме ви изтъкнали няколко плюса:

1. Ще бъдете по-информиран относно проблема с бездомните животни

2. Ще направите едно добро дело

3. Доброто дело води до много усмивки

4. Ще поспортувате

5. Ще се забавлявате

6. Ще се запознаете с много нови хора

7. Ще имате котешки ушички (усмивка)

#Зает съм, няма да мога да се присъединя

Ако все пак сте ангажирани и нямате възможност до се включите в благотворителното бягане, можете да помогнете и от разстояние. Фондацията "Анимал Уелфеър" България предлага тематични дизайнерски тениски. Кампанията е с надслов "The time is Meow(Now)" в превод "Сега е времето", времето за промяна. Тениски, чаши и много други неща, можете да откриете ТУК.

тичай като коте, благотворително събитие,

Фондацията се занимава основно със спасяване на бездомни животни от улицата, лекуване при нужда и намиране на нови домове. Също така и със случаи при несправедливост и жестокост, не само към безстопанствени, а и към домашни животни. Нехуманно отглеждане или малтретиране, което е против закона за защита на животните приет в КТ на България през 2007 г.  Организира масови протести срещу повечето общини и общински приюти, които не отговарят на европейските изисквания и освен да са концлагери за животните, попаднали там, не са нищо друго. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите