.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Още две книжки за пчеличката Мая ще зарадват най-малките

LadyZone.bg | преди 4 години
Снимка: facebook.com/Pchelichkata.Maya.Bulgaria
"Подвеждаща премяна” и "Спяща пчелекрасота” на книжния пазар от 10 ноември!

В "Подвеждаща премяна" (44 стр., цена: 5.50 лв., формат 210/210) Мая и Уили стават свидетели на истинско чудо: виждат как пашкулът се превръща в пеперуда! После се запознават с Момо, гъсеница с невиждан апетит, и стават добри приятели. На следващата сутрин Мая отваря очички и вижда цял рояк пчелички, съпроводени от госпожица Касандра. Оказва се, че кошерът е в опасност!

Пчеличката Мая
Снимка: Colibri

В "Спяща пчелекрасота" (44 стр., цена: 5.50 лв., формат 210/210) работливите пчелички се готвят за голямата жътва, а Мая много иска да участва в нея. За целта са нужни специални умения  и двамата с Уили трябва да натрупат опит. Ден преди жътвата намират красива цветна леха и събират всичкия прашец. Госпожица Касандра е много доволна и обещава да им възложи работа на зазоряване. Но на другата сутрин целият кошер спи непробудно!

Пчеличката Мая
Снимка: Colibri

Новата анимационна поредица за познатата на всички деца пчеличка е дело на Студио 100, една от най-мощните независими ентъртейнмънт компании в света. Сериите са на световния пазар от 2012 г. и включват 78 епизода, които са продадени в аванс на 150 държави. В България телевизионните филмчета се излъчват по Super 7. Игралният 3D филм беше представен в над 100 страни, включително в българските киносалони.

Първите четири книжки за пчеличката Мая забръмчаха в книжарниците в навечерието на 15 септември тази година.

Стани приятел на Мая! Посети българската фейсбук страница на най-свободолюбивата пчеличка в света.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите