.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Чети, оцвети, залепи с героите на „Дисни”

LadyZone.bg | преди 4 години
Вижте кои са 4 нови книги от поредицата „Чети, оцвети, залепи”, както и какъв е новият конкурс

Нови 4 книги от поредицата „Чети, оцвети, залепи” с истории от анимационните филми на „Дисни” издава „Егмонт България”. Те разказват за Спящата красавица, за Камбанка и феята пират, за Самолети и за Мики Маус и неговите приятели. Освен увлекателните истории в тях се откриват и красиви лепенки, с помощта на които децата могат да се включат в приключенията. А на някои от страниците малчуганите ще имат и възможност сами да оцветят любимите си герои. Цената на всяка от книгите е 3,99 лв. и вече могат да се открият в книжарниците в цялата страна. Научете повече...

Камбанка и феята пират

Историята в книгата проследява тази от едноименния анимационен филм. Запленена от невероятните възможности на Синия прашец, своенравната фея Зарина решава да го открадне. Тя бяга с него и се съюзява с пиратите и техния водач Джеймс, който по-късно ще стане известен като Капитан Хук. Камбанка и приказните й приятелки са готови на всичко, за да си върнат прашеца и да спасят дома си и избягалата фея от пиратите.

Аврора и драконът

На разходка в гората Аврора и принц Филип се натъкват на мъничък дракон. Аврора веднага го харесва, кръщава го Въгленчо и моли принц Филип да го вземат с тях в двореца. Принцът се съгласява неохотно и така започва тяхното огнено приключение.

Суперприключение

В тази книга Мики и приятелите му от Клуба на Мики Маус решават да си играят на супергерои. В ролята на суперзлодея влиза Доналд Дък. Всички се забавляват чудесно, докато не се намесва истински суперзлодей – Реактивния Пит.

Самолети: Спасителен отряд

Световноизвестният авио състезател Дъсти научава, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава. Той решава да „превключи на друга скорост“ и да намери нова цел в живота - да се обучи за огнеборец и да помага при въздушното гасене на пожари. Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел авиоотряд. Безстрашният екип се изправя срещу мощен горски пожар в историческия парк „Връх Пистън”, а Дъсти научава какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

Нов конкурс

Спечелете комплект от четирите книги. Отговорете на въпроса: „Какви суперсили бихте желали да притежавате?” в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 15 август 2014 година. Имената на 2 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите