.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

7 книги в помощ на родителите

Антония Михайлова | преди 4 години
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
... които ще дадат полезни насоки и познания на всеки бъдещ и начинаещ родител

Няма родител, който да не е изпитал тревогите и притесненията около отглеждането на своето първо дете/деца. Още по-големи са те за онези, които тепърва научават радостната вест, че ще стават родители. Като мама на 4-годишен мъж, се обръщам към бъдещите и тепърва навлизащите в света на майчинството млади мами с горещата препоръка да разгърнат страничките на тези прекрасни книжки, написани в помощ на родителите и техните малчугани от едни от най-добрите и световноизвестни педиатри и детски психолози. Книгите ще представляват не само интерес, но и ще дадат важни насоки и познания на всеки читател по пътя му към родителството. Пък и колкото повече информация имате, толкова по-подготвени и сигурни  при  отглеждането на рожбите си ще бъдете!

Започваме с:

Най-щастливото бебе (Д-р Харви Карп)

Д-р Харви Карп е световноизвестен педиатър, който вече 30 години не престава да изумява света със своите иновативни открития и подходи в обгрижване на бебето.  Звезди от ранга на Мадона, Мишел Пфайпфър и Пиърс Броснан са се допитвали лично до него, за да им разкрие находчивите си методи. От  книгата му „Най-щастливото бебе” може да научите как да успокоите и приспите дори и най-опърничавото мъниче; как да удължите неговия сън; какво представляват коликите и как да се справите с тях.  Ще се запознаете и с т.нар. "успокояващ рефлекс" и с още цял куп полезни техники и хитринки в помощ на родители и бебета.

Книга
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите