.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 анимации за най-малките, които не само забавляват, но и образоват

LadyZone.bg | преди 5 години
Любими герои от синия екран, от които малките любознайковци могат на научат много

Честно да си признаем, за да свършим някоя и друга работа вкъщи, ние, родителите, не рядко прибягваме до помощта на добрите стари анимационни герои от телевизионния екран. Пъстрите, весели и забавни фигурки привличат малчугана, а освен това помагат на мама да се завърти в кухнята. Любимите анимационни герои не рядко идват на помощ и в моментите, когато малкият злоядко трябва да прежали страстта си към сладкото и, волю-неволю, да посвети част от времето си на пълноценното хранене. Гърненцето също не е подминато. Факт е, че не малко родители използват телевизионния екран, за да приучат малчугана на гърнето.

Е, дори и да не сте от тези родители, които позволяват на мъниците си да се забавляват с рисуваните супергерои, все пак, ако решите и вие да прибегнете до тяхната помощ, е хубаво да знаете, че някои от тях, освен забавни, са и образователни. Избрахме за вас 5 детски съвременни филмчета, които ще обогатят знанията на детето ви:

"Мики Маус Клубхаус" ("Mickey Mouse Clubhouse")

Мики Маус и приятелите му са толкова популярни и обичани от децата по цял свят, че едва ли на някое дете ще му доскучае каквото и да било филмче с тяхно участие, пък било то и образователно. Мики, Мини, Доналд, Дейзи и всички останали рожби на Дисни, във филмчето "Мики Маус Клубхаус" се превръщат в забавни герои, които учат децата както на критично, творческо и математическо мислене, така и на етично поведение и отношение.

Мики Маус Клубхаус