.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сюрреалистичният гид за вино на Салвадор Дали

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Taschen
"Един истински ценител не пие вино, а вкусва тайните му"

Салвадор Дали е невероятен артист не само заради сюрреалистичните си картини, ексцентрични фотографии и филм с Дисни, но и заради изчанчените кулинарни книги, които е оставил.

След като вече ви запознахме с еротичните рецепти в кулинарната книга "Вечерите на Гала", сега е време да разгърнем страниците на "Вината на Гала", отново наименувана на неговата съпруга и муза.

 

Еротичните рецепти на Салвадор ДалиРазгледайте сюрреалистичната готварска книга "Вечерите на Гала"

 

Изданието на "Taschen" включва 140 изображения от имагинариума на Дали, за да ни потопят в сюрреалистичния свят на вината, които са класифицирани по начин, свързан с емоционалния резонанс и усещането, което носят.

Вината на Гала
Снимка: Taschen

Не си представяйте поредната красиво илюстрирана книга за алкохолни напитки - тук говорим за Дали, който остава до последната страница верен на максимата си "Един истински ценител не пие вино, а вкусва тайните му".

Книгата "Dalí. The Wines of Gala" е издадена за първи път през 1987-а, като можете да разгледате снимки в галерията по-горе от нея, както и закупите в сайта на издателството срещу 50 евро.

Вината на Гала
Снимка: Taschen
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите