.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Постни рецепти на деня - 14 ноември 2014: Каша от гъби

д-р Вергиния Николова | преди 3 години
Каша от гъби, лещена яхния с маслини, щрудел с ябълки и банани

Каша от гъби

Рецепта за 4 порции

500 гр гъби

1 глава кромид лук

1 бульон от гъби

2 с.л. брашно

50 гр пълномаслен маргарин

½ ч.л. чесън на прах

Сол и черен пипер на вкус

Гъбите се измиват и се нарязват според сорта гъби. Нарязаният лукът се задушава в маргарин. Към него се прибавят гъбите. След 10-15 мин се прибавя постепенно брашното с разбъркване и се залива с разтворения в гореща вода гъбен бульон. Овкусява се с чесън, черен пипер и сол. След няколко минути ястието е готово.

2110270408.jpg

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите