.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Обзаведете дома с няколко клика с IKEA Place

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: App Store/IKEA Place
Новото мобилно приложение предлага добавена реалност

Нищо няма да ви помогне да обзаведете така бързо и безпроблемно дома си, както новото мобилно приложение IKEA Place на шведския мебелен гигант.

Приложението разчита на възможностите за добавена реалност (AR), които новият iPhone 8 ще предлага на потребителите. Това е все едно да имате любимия каталог на ИКЕА не само за разглеждане, но и за моментално "обзавеждане" на дома през дисплея на смартфона.

Просто е - сканирате помещението, който искате да обзаведете с нови мебели, избирате сред над 2000 модела (кресла, маси, дивани и прочее) от менюто на приложението и ги поставяте на желаното място в интериора.

Точно затова приложението се казва Place - просто ги поставяте там, където желаете, като софтуерът автоматично изчислява размера им спрямо обема на пространството, за да избегнете трудностите с вземането на размерите. А още по-добрата новина е, че можете да ги въртите в различни посоки, за да сте сигурни, че наистина ви харесва как изглеждат поставени точно там.

Новото мобилно приложение вече е налично в американския App Store, като изисква последната версия на операционната система iOS 11. Вижте повече от следващото видео на ИКЕА в YouTube:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите