.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да почистите правилно вътрешността на кожена чанта?

LadyZone.bg | преди 48 седмици
Снимка: istockphoto.com

Казват, че ако искаш да разбереш каква е жената, трябва да погледнеш в чантата й. Ако твоята чанта изглежда повече на чантата на Бриджит Джоунс, отколкото на тази на Виктория Бекъм, значи е време да я почистиш. Из основи!

Ако чантата е кожена, трябва да внимавате да не намокрите кожата. Обикновено повечето дамски чанти имат подплата и тя е тази, която може да се почисти и тази, която се замърсява най-често.

Изпразнете съдържанието на чантата и изтупайте дребните боклуци. Със сигурност има!

чанта
Снимка: istockphoto.com

В много случаи подплатата не е зашита за дъното и това, със сигурност, е голямо улеснение. Извадете подплатата и я минете с гъба или парцал, напоени със сапунена вода.

Ако има петна от червило или фондьотен, е добре да изперете петното локално, като внимавате да не намокрите кожата. Преди това обаче задължително изтъркайте с мокра кърпа. Накиснете мястото във вода и сапун или деликатен перилен препарат. Оставете за 20 минути, изперете и изплакнете.

За да изсъхне по-бързо подплатата, попийте с хавлиена кърпа.

В случай, че чантата има подплата, която е зашита за дъното, минете внимателно с влажна кърпа, след което попийте с хавлиена кърпа.

След пълното изсъхване чантата е готова за нови приключения!

чанта
Снимка: istockphoto.com
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите