.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Това е перфектната къща за почивка сред природата

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Omar Gandhi Architect
Перфектното място, повтаряме. Разходете се из "Sluice Point" в Канада

Разположена в южната част на канадската провинция Нова Скотия, "Sluice Point" е модерна къща, която разкрива умопомрачаваща гледка към околните острови и заливи на американския щат Мейн.

Къщата е проектирана от местното архитектурно студио "Omar Gandhi Architect" за швейцарски клиенти, които да използват жилището единствено за почивка и развлекателни дейности като плуване, риболов, разходки с лодка и туризъм сред околната природа.

Тъй като е разположена по крайбрежието, къщата е с нисък и хоризонтален профил, който е в пълен контраст с високите сгради на градските пейзажи.

Подобно на екстериора, интериорът на пространството е минималистичен, като за реализацията на къщата са използвани предимно местни естествени материали. Перфектното вписване в пейзажа, не мислите ли?