.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази градска къща предлага убийствена панорамна гледка

Евгений Милов | преди 33 седмици
Снимка: Hartree + Associates
Разходете се из "Goldtree House"

Разположена в Ийст Фримантъл, Австралия, къщата "Goldtree House" представлява един от последните реализирани проекти на местното архитектурно студио "Hartree + Associates".

Архитектите се заемат със задачата да трансформират тази стара жилищна сграда от 50-те години на миналия век в модерен градски дом.

Реконструкцията налага отстраняване на покрива на съществуващия дом и създаване на нов етаж на покрива, което приютява основните жилищни пространства и спалня, докато кухнята се радва на най-добрата гледка.

Домът се отличава с отворен дизайн към околната градска среда с големи стъклени стени, които се прибират за размиване на границата между вътре/вън. Имате възможност да изпитате цялостно преживяване от снимките в галерията.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите