.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Супер секси пожарникари позират с малки, сладки кученца

| преди 3 години
Снимка: FirefightersCalendarAustrali
И всичко това с благотворителна цел

Ако знам, че и вкъщи ще дойдат такива пожарникари, ще запаля нещо, сподели една жена, разглеждайки кадри от благотворителния календар на австралийските пожарникари и малките, сладки кученца. 

пожарникари
Снимка: FirefightersCalendarAustrali

Колко средства може да събере един обикновен благотворителен календар? А колко средства може да се събере, ако на него има полуголи пожарникари и малки кученца? О, да! И ние сме сигурни, че вторият вариант ще е много по-ползотворен! 

пожарникари
Снимка: FirefightersCalendarAustrali

Календарът на пожарникарите е традиция в Австралия, която датира от 1993 г. Всички приходи от продажбата на календара отиват във фондация "Детския изгаряния" към болница Westmead. Приходите от календара със секси кадрите до този момент се равняват на 1 милион долара. Всички животни, с които секси пожарникарите са се снимали, чакат своите осиновители. 

пожарникари
Снимка: FirefightersCalendarAustrali

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите