.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

KODA е преносима къща, захранвана от соларни панели

Евгений Милов | преди 49 седмици
Снимки: Tõnu Tunnel, Paul Kuime, Mairi Hüüdma, Rasmus Jurkatam, Kodasema
15 снимки от архитектурното бижу. Някой да ни даде ключовете!

Естонското архитектунро студио Kodasema създава мобилната къща KODA, която притежава не само има минималистичен скандинавски дизайн, но и енергийна автономност - благодарение на соларните панели върху покрива.

Сглобяемата къща може да бъде монтирана навсякъде, като не изисква никакви допълнителни монтажни или довършителни работи след доставката. Просто получавате ключовете, за да заживеете в дома на мечтите си - където и да е това за вас.

Независимо дали ще краси градския пейзаж или брега на планинско езеро, да служи като домашен офис, творческо студио или дори да работи като уютно квартално кафене, можете да превърнете KODA във всичко, което пожелаете един ден. Дизайнът зад проекта позволява да използвате и променяте максимално гъвкаво и прагматично всеки квадратен сантиметър от мобилната къща - дори стените.

KODA се предлага срещу около 100 000 долара, така че ако сте заинтересувани от офертата, вижте повече в сайта на архитектите. Ако си падате по мобилни къщи, може да харесате и…

Живейте, където пожелаете с MUJI HutСкромно жилище за необятен живот

Tõnu Tunnel, Paul Kuime, Mairi Hüüdma, Rasmus Jurkatam, Kodasema

 

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите