.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Къщата за любители на книги и котки

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: BFDO Architects
Това къща за хора ли е или къща за котки?

Хората, които имат котки, знаят че са само гости в дома на домашните си любимци - ето как се ражда "House for Booklovers and Cats" от архитектурно студио BFDO Architects

Най-специална е дневната на дома в нюйоркския квартал Бруклин, където библиотеките за книги са така проектирани, че да отговарят на изискванията за игра на котките на двойката - актриса/поетеса/професор и нейния съпруг, директор на центъра за литература и поезия към Библиотеката на Конгреса (де факто националната библиотека на САЩ).

Специалните отвори над белите библиотеки позволяват на котките безпроблемно да лавират между етажите на къщата, така че никога да не им е скучно - от хола на първия етаж директно в спалнята на горния.

Единствено приземният етаж е зона "без котки", като е предназначен за приемане на гости и позволява излизане към външния двор. Защото това все пак къща за хора ли е или къща за котки?

Разходете се из нея от снимките в галерията апо-горе, като можете да видите още любопитна информация за проекта в сайта на BFDO Architects.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите