.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

22 снимки от къща като хижа

Евгений Милов | преди 50 седмици
Снимка: LTD Architectural Design Studio
Този провинциален дом в Нова Зеландия впечатлява с модерен интериор

Последният реализиран проект на архитектурно студио "LTD Architectural Design Studio" впечатлява с модерен интериор, като е отлично вписан в околния пейзаж на вълшебната Нова Зеландия.

Тази провинциална къща е сред най-специалните им проекти, защото е проектирана за директора на студиото арх. Дейвид Морис и семейството му от Оукланд.

Разположена сред дивата природа, "Back Country House" повече прилича на хижа, отколкото на модерна къща, но почакайте да се разходите вътре, където нещата носят духа на съвременен градски апартамент.

Проектирана да осигурява надежден подслон срещу капризите на времето, къщата е и отличното пространство, което да сближи членовете на семейството.

Цялостното усещане на дома е за спокойствие и хармония, което се засилва от естествените материали (предимно дървесина), използвани при реализацията му с грижа за околната среда, които са изцяло местни.

Разходете се из невероятната къща от снимките в галерията по-горе, като не пропускате да видите допълнителна информация в сайта на архитектите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите