.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

15 снимки от къща като тухлена пещера

Евгений Милов | преди 13 седмици
Снимка: H&P Architects
"Вrick Cave" e изумителна градска къща във Виетнам

Идеята за тази градска тухлена пещера е вдъхновена от непрекъснато променящата се градска среда на Виетнам. Новопостроената сграда се намира в крайградски квартал на Ханой, който търпи бързи процеси на урбанизация.

Архитектите от H&P обаче демонстрират различна представа за визията на съвременната градска къща, като проектът "Вrick Cave" изразява необичайна ърбан философия на студиото - наподобяваща на пещера, тази къща черпи повече вдъхновение от природата, отколкото от хората.

Пространството в жилището изглежда като оформено от естествените процеси на земята, носейки усещане за пещера - първия дом на човека. Разгледайте снимките в галерията по-горе, като не пропуснете да видите допълнителна информация в сайта на "H&P Architects"

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите