.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 снимки от ранчо, превърнато в модерен дом с веранда

Евгений Милов | преди 32 седмици
Снимка: co(X)ist Studio
Връзка с природата, която се отплаща

Чаровен е един от последните реализирани проекти на американското co(X)ist Studio от Тексас, което отразява модерните дизайнерски ценности на архитектурното студио

Всъщност "Y House" в южен Остин представлява реновация на съществуващо ранчо от 1962 г., като трансформираното жилище вече предлага много повече пространство за живеене и работа на собствениците, отколкото да изпълнява стопански функции. 

Основното жилищно пространство на къщата е отворен план на етажа, като едната стена на трапезарията може да бъде напълно отворена към задната веранда, разширявайки жилищното пространство към двора.

Това позволява не само силна визуална връзка между пространствата, подобрена вентилация на въздуха и изобилната дневна слънчева светлина през големите прозорци, но и по-ниски разходи за електричество.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите