.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дом-мечта: Small Paris Apartment

LadyZone.bg | преди 4 години
Проект на архитект Richard Guilbault

Този разположен на площ от едва 30 кв. м. апартамент, е трансформиран от архитект Richard Guilbault, като първоначално е бил разделен на четири много тъмни стаи.

Амбицията на тази пълна реновация в Париж (собственост на млада двойка) е била да се създаде динамичен и светъл хол, като с новата организация, всекидневната вече е заела 2/3 от жилищната площ (вместо 1/3 преди) и се радва на светлината, идваща от четирите прозореца на апартамента.

Стената с вградени шкафове минава по цялата дължина на апартамента, като тук е интересна играта на контрасти между белите лакирани плоскости и естествения цвят на брезовия шперплат на предните панели.

Тази многофункционална мебел, гръбнакът на апартамента, приютява в себе си всички практическите нужди на апартамента: електрическо табло, място за съхранение на вещи, уреди, килер, хладилник, винарски кът, телевизор, гардеробна и така нататък.

Изпълнена по поръчка, банята пък е удобна, въпреки че заема само 2,3 квадратни метра. Видимите връзки на бивши стените са подчертани от бял бетон, за да напомнят за историята на апартамента. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите