.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дом-мечта: Black House Blues

Евгений Милов | преди 4 години
Модерна горска къща за двойка, влюбена в блус музиката

Двойка, влюбена в блус музика, започва да си представя живота заедно. Оцветявайки малко по малко картинката, те установяват, че имат нужда от място, което да подчертае тази тяхна страстна любов към разтърсващата соул музика и да помогне тя да се разгърне естествено. Ето как се ражда идеята за къщата Black House Blues в малко село Kulautuva в Литва.


Разпростираща се на над 170 кв.м., тази модерна горска къща е облечена в тъмна „кожа”, за да скрие от външния свят нежния си интериор. Архитектите от студио Studija Archispektras са искали да създадат един дом, който да насърчава собствениците му да слушат своята любима блус музика толкова силно, колкото желаят. И не е ли идеалното място краят на гората в малкото село Kulautuva за изграждането на такъв мечтан дом?


С изглед към гората, всяко пространство е проектирана да бъде магически семпло – с мецанин в хола с двойна височината, столове Tolix в кухнята, естествена цветова палитра в интериора, смесваща светлина и сянка, както и големи стъклени прозорци – всичко това допринася за усещането за естественост.


Детайли като белите столовете от Иймс „Eiffel” около масата за хранене, които контрастират с тъмните „Eiffel” столове от Иймс на верандата, придават изненадваща двойственост на къщата. Прочутият шезлонга с отоман на Иймс в бяла кожа завърши комфорта, който всеки би желал да почувства, докато слуша блус.

 

Вижте още домове на мечтите!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите