.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Боядисване на яйцата със сладкарска сметана

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: onesavvymom.net

Боядисването на яйца с пяна за бръснене беше наистина интересна и харесвана техника за шарене на яйцата. Пяната за бръснене обаче не е сред най-безопасните неща, с които да боядисвате нещо, което след това ще консумирате. Затова вече си има алтернатива - сметаната на спрей, с която може да постигнете дори и по-готин ефект.

яйца
Снимка: onesavvymom.net

Нужни материали: сварени яйца, оцет, хранителни боички, сметана на спрей, голям плосък съд и прозрачно фолио за готвене

Как:
Накиснете сварените яйца за 2 минути в оцет. За да хванат по-добре боичките, е добре предварително да ги смесите с оцет. На всеки цвят боя в 1 супена лъжица добавете 1-2 капки оцет.  В широк съд разпределете сметаната с помощта на спрея, а върху нея започнете да капвате от хранителните боички. Разнесете боята, така че да се получат забавни и цветни форми. 

яйца
Снимка: onesavvymom.net

Започнете да слагате едно по едно яйца върху повърхността на сметаната. Оваляйте ги, докато се оцветят до желания цвят, след това ги отместете върху хартия или кората от яйцата.

яйца
Снимка: onesavvymom.net

Оставете ги така за 10 минути и забършете с кухненска хартия всяко. 

яйца
Снимка: onesavvymom.net
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите