.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

“Supershell” – новата колаборация между adidas Originals и Фарел Уилямс

LadyZone.bg | преди 3 години
Колекцията e създадена съвместно четирима съвременни артисти от цял свят, привърженици на рап музиканта - Джеймс Тод, Заха Хадид, Кас Бърд и Mr.

След като през април месец Фарел Уилямс покори ърбан културата по цял свят с колекцията "Supercolor", американският изпълнител и Со-дизвайнер на adidas Originals, създаде нова серия, носеща името "Supershell".

Колекцията e осъществена съвместно четирима артисти от цял свят, привърженици на рап музиканта, и които самият Фарел уважава и цени – сред тях, съвременният художник Джеймс Тод (Ню Йорк), британско-иракската архитектка Заха Хадид, щатският фотограф и режисьор Кас Бърд и японският съвременен визуален артист Mr. Всеки един от тях е участвал в творческия процес на създаване на новата уникална визия на бомбетата на маратонките.

 

2110852975.gif

Моделите обувки са основно в черно и бяло, така че колоритните десени на талантливите творци да изпъкнат и да се откроят на фона на еклектчната градска атмосфера. 

"Supershell" колекцията ще излезе на международния пазар през август месец, но в ограничени количества и само в някои части от света. Следете онлайн магазина на adidas Originals за подробности относно това къде ще бъдат пуснати кецовете.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите