.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Склад или модерна къща?

Евгений Милов | преди 1 година
Снимки: Nelson Kon, André Scarpa и личен архив на клиентите
Този проект ще промени разбиранията ви за съвременен дом

Един от последните реализирани проекти на архитектурно студио "Nitsche Arquitetos" ще промени разбиранията ви за съвременен дом - къщата "Piracaia", разположена в едноименната провинция на щата Сао Пауло в Бразилия.

Проектирана в продълговата форма, конструкцията на сградата по-скоро прилича на индустриален склад, отколкото на жилищен интериор. Но почакайте да се разходите из него от снимките в галерията по-горе, за да разберете грешката.

Основите на дома включват носещи модули от стомана, сред които са обособени всекидневна зона с двойна височина и огромни стъклени стени от пода до тавана, кухня, баня и спални помещения. 

С обща площ от 1200 кв м, усещането за размиване на границите между вътре/вън и дом/природа е тотално, а откритият басейн в задния двор само засилва усещането за ревност.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите