.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ревю на студентите от специалност "Моден дизайн" на Варненския свободен университет

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Варненски свободен университет
Fashion Creative Games by Varna Free University ще бъде на 28 юни в галерия "Графит".

На 28 юни от 18:30 ч. във варненската галерия "Графит" ще се проведе Fashion Creative Games by Varna Free University – годишното ревю на на студентите от специалност „Моден дизайн” на Варненския свободен университет. Този път то ще прехвърли границите на модата и ще представи интересна симбиоза между мода, технологии и образование.

Играта като креативна провокация е в основата на събитието, в което освен моделите на младите варненски дизайнери са включени интерактивни модули, използващи светлинни ефекти, танци, игрови модели и мултимедия. В него ще се включат и вече завършилите университета Красимир Марчев и Ирена Иванова.

През 2013 г. Красимир Марчев попадна в полезрението на Мадона, която включи пет негови концептуални проекта в своята платформа "Изкуство за свобода". Красимир участва и в петия сезон на шоуто "България търси талант", като стигна до полуфинал, впечатлявайки със своите мултимедийни пърформанси. На 28 юни той ще представи новия си мултимедиен пърформанс "Приказка за магията".

Ирена Иванова е успешен стилист и тази година представи България в Сръбската седмица на модата.

На събитието ще присъстват представители на културни институции, фирми от шивашката индустрия, модни и ивент агенции и представители на туристическия бранш, което дава възможност на студентите за среща с бизнеса и обсъждане на предложения за стажове и професионална реализация.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите