.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пухкавите чанти – ще ни топлят ли тази зима, или да?

LadyZone.bg | преди 3 седмици
Снимка: Getty/Instagram

Кой е казал, че модата трябва да е практична? Също като микрочантите, в които е невъзможно да побереш дори мобилен телефон, така и пухкавите им събратя, са тенденция, която няма как да подминем и да поразсъждаваме колко приложима са в ежедневието. Веднага се сещаме за ситуация, в която вали - ако искате чантата ви да не се наморки, ще трябва да носите чадър и за нея. Отделен е въпросът как се перат и поддържат тези аксесоари.

Микрочантите – ще намери ли приложение за обикновената жена голямата тенденция на годината

Оставяйки настрана прагматичните питанки, които възникват в главата на всяка жена, ще се съсредоточим върху седмиците на модата в Милано, Ню Йорк и Париж, които се провеждат или вече приключиха преди броени дни. Пухкавите чанти са наистина аксесоар, които ще бъде актуален през предстоящия студен сезон, та дори и след това. Доказват го ревютата на известни модни къщи, както и звезди, които вече се появиха с подобен „любимец“.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите