.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо дъщерята на Майкъл Джексън напусна демонстративно модното шоу на Dior, на което дефилираха коне

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като множество източници потвърдиха, че Парис Джаксън е напуснала демонстративно модното ревю на Dior в събота, дъщерята на Майкъл Джексън излезе с официално изявление в профила с в Туитър, в което обяснява мотивите си да си тръгне.

Представянето на последната Cruise колекция на френския моден бранд превърна подиума в родео площадка с истински коне. Под ръмящия дъжд ездачи, препускаха в галоп в хиподрум шато в Шантили - прочут център за развъждане на елитни състезателни коне.

dior
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Именно конете са били причина 20-годишната Парис да стане от мястото си в публиката и да си тръгне.

„За да сме наясно, аз не съм напуснала демонстративно шоуто. Тихичко станах и излязох, без да привличам внимание, защото не съм съгласна животните да бъдат брандирани и бити с камшик. По никакъв начин не се опитвам да си създав врагове в света на модата, но аз винаги ще бъда себе си“, написа Парис в Туитър.

Именно притесненията й относно това как са били третирани конете по време на модното шоу е накарало дъщерята на Краля на попа да напусне събитието преди неговия край.

dior
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Неназован източник, близък до звездата, посочва, че звуците от малките камшици, които дамите, трябвало да използват, за да направляват конете, били силни и именно те разтревожили Парис, както и фактът, че дъждът се изливал,  а животните трябвало да „дефилират“ без никаква защита от него. Това в никакъв случай не трябвало да се тълкува като неуважение към бранда.

dior
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите