.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Летните татуировки ще са като истински треви и цветя

| преди 3 години
Снимка: Rit Kit

Украинската дизайнерка Рита "Rit Kit" Золотукина прави нов прочит на татуировките. Под нейните ръце излизат деликатни ботанически отпечатъци. Ще се превърнат ли те в новият летен хит?

Идеята се ражда от желанието й да бъде по-близо до природата и пряко свързана с нея. Рита обича да бъде на открито и повечето скици, които рисува, са свързани с растенията. Колкото повече се занимава с това, толкова повече й се иска между хората и флората да няма разстояние. 

За шаблони тя използва истински листа и цветя. Поставя ги върху кожата на клиента и използва специални препарати, за да се отпечатат максимално точно. Обикновено шаблонът се рисува върху специална хартия, която след това се отпечатва върху горния слой на кожата.

Ако търсите нещо по-различно и вие, като Рита, обичате природата и се чувствате свързани с нейните красоти, може би това е вашият летен вариант да бъдете по-различни и красиви. Само не забравяйте, че макар да са летен хит, ботаническите татуировки остават завинаги.